PLATS I SECRETS DE L'AVIA REMEI

PLATS I SECRETS DE L'AVIA REMEI

RIBAS AGUILERA, REMEI

13,50 €
IVA incluido
Editorial:
COSSETANIA EDICIONS
Año de edición:
2003
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-96035-27-0
Páginas:
232
Encuadernación:
Rústica
Colección:
CULLEROT, EL
13,50 €
IVA incluido

Aquest nou volum de la cuina de l'Àvia Remei és un recull de receptes senzilles de la cuina tradicional catalana i, a més a més, inclou com a novetat un apartat en cada recepta que ens descobreix els secrets culinaris que caracteritzen l'autora i que marquen la diferència a l'hora d'obtenir els millors resultats en l'elaboració dels plats. Amb La cuina de l'Àvia Remei, l'autora ja ens ha demostrat el seu esperit didàctic i popular; ara, ens presenta una selecció extensa i, sobretot, completa, d'aquesta cuina que ens és tan propera i que algú ha de recollir abans que desaparegui per sempre. Amb els secrets de l'Àvia, és cosa feta!
31.000 exemplars venuts)

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • ALVOCAT, L´
    FISCHER, JANE
    Disponibilidad inmediata

    6,95 €

  • COCINA INDIA ILUSTRADA, LA
    SHARMA, PANKAJ / SALMANDJEE, SANDRA / CHARBIN, ALICE
    Disponibilidad inmediata

    17,95 €

  • PAELLAS Y ARROCES VALENCIANOS
    FAUS, AMADEO
    Paellas y arroces valencianos es un recetario de arroces tradicionales hecho desde una perspectiva actual, pero sin perder las raíces. Incluye algunos platos desconocidos para el gran público, casi olvidados, que, junto a los más populares, conforman un valioso patrimonio que refleja la riqueza gastronómica de esta parte del Mediterráneo. Son recetas fáciles de preparar, salud...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • PINCH
    GOMEZ, VERO
    Las verduras como nunca las habías probado. Atrévete con Pinch.Vero Gómez te trae más de 70 recetas originales, sanas y divertidas, además de consejos y trucos que te ayudarán a redescubrir el maravilloso mundo de las verduras. Pinch te ofrece una nueva visión de la cocina en la que una receta no es solo una lista de ingredientes, sino que los protagonistas sois tú y tu instint...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • MALENA
    CASTAÑO, JOSEP M.
    “Entenc la cuina lliure, anàrquica sense punts i a part. A l’hora d’innovar l’únic important és que el nostre menjar ajudi a restaurar en cos i ànima aquell qui el degusta.” Josep M. Castaño, àlies Xixo, reuneix per primera vegada en aquest llibre les receptes creades en el si del restaurant Malena i fa emergir l’essència de la seva cuina. Una creativitat desbordant i la unió d...
    Disponibilidad inmediata

    32,00 €

Otros libros del autor

  • CUINA DE L'ÀVIA REMEI, LA
    RIBAS AGUILERA, REMEI
    Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre ple de la riquesa culinària pròpia de les nostres terres; tot un món de possibilitats que ens ofereix la cuina tradicional catalana i que l'Àvia Remei, coneguda sobretot per la seva participació a diferents programes de Catalunya Ràdio, ens presenta d'una manera senzilla però acur...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    8,95 €

  • MILLORS POSTRES DE L'AVIA REMEI, LES
    RIBAS AGUILERA, REMEI
    En aquest llibre hi trobareu les receptes d´un centenar de postres representatives de la cuina catalana que, com ens diu l´Àvia Remei, «són econòmiques i amb quatre coses de casa les pots fer». D´una banda, inclou receptes tradicionals com les torradetes ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    9,95 €

  • COCINANDO BACALAO CON AVIA REMEI
    RIBAS AGUILERA, REMEI
    Remei Ribas Aguilera, nació en Mataró, ha impartido charlas y cursos de cocina para todas las edades. Ha intervenido en programas de la televisión de Mataró. Ha colaborado en el programa "Tocant fusta", conducido por Espartac Peran, en Ràdio Argentona. Ha participado en diferentes programas dirigidos por Martí Gironell, en Catalunya Ràdio, como "El pont de les formigues", "No e...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    12,90 €

  • ÀVIA REMEI TALLA EL BACALLA, L'
    RIBAS AGUILERA, REMEI
    Si diem allò tan típic que «l'Àvia Remei no necessita presentació», no diem cap mentida. Aquesta mataronina és coneguda pels seus llibres: "La cuina de l'Àvia Remei"(2001) i "Plats i secrets de l'Àvia Remei" (2003), ambdós traduïts al castellà, i "Àvia Remei, vull cuinar" (2004), amb il·lustracions de la seva filla, Cristina Martí. També ha contribuït a la seva popularitat la p...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    13,80 €