CUINA D'EIVISSA I FORMENTERA, LA

CUINA D'EIVISSA I FORMENTERA, LA

FABREGA, JAUME

35,00 €
IVA incluido
Editorial:
GALL EDITOR, S.L. EL / GRUP EXCURSIONISTA MALLORCA
Año de edición:
2021
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-16416-85-1
Páginas:
318
Encuadernación:
Rústica
35,00 €
IVA incluido

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • MÈTODE CONCILIAR CUINA I VIDA
    PARELLADA, ADA
    Disponibilidad inmediata

    26,50 €

  • COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Disponibilidad inmediata

    24,95 €

  • ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES. VOL 2, LA
    SEGNIT, NIKI
    1.1 01.1 10000000000000000 ...
    Disponibilidad inmediata

    23,90 €

  • COCINA EN CASA CON JORDI CRUZ
    CRUZ, JORDI
    Más de 100 recetas para todas las ocasiones, para todas las mesas y para todos los presupuestos, eso sí, elaboradas con ingredientes de la máxima calidad y con ese toque único de la mano de Jordi Cruz. Aunque la mayoría de los chefs con estrella son hombres, en muchos hogares ha sido la madre o la abuela la que se ha encargado de cocinar para toda la familia. Jordi Cruz quiere ...
    Disponibilidad inmediata

    25,90 €

  • GRAN LIBRO DE COCINA PARA LA FREIDORA DE AIRE, EL
    PASTER, EMILY
    Frituras deliciosas, como rollitos de primavera, pollo frito y carne empanada, para disfrutar sin remordimientos puesto que apenas precisan aceite. Ejemplos de que los mejores platos de todo el mundo, desde las Costillas de cerdo con salsa teriyaki y la Tilapia con costra de pacanas hasta los Pimientos rellenos a la siciliana y el Pollo General Tso, pueden hacerse en este apara...
    Disponibilidad inmediata

    11,95 €

Otros libros del autor

  • CUINA DEL BARROC
    FABREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • CUINA CATALANA TRADICIONAL AMB TERRISSA
    FÀBREGA, JAUME
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • BACALLÀ, EL
    FÀBREGA, JAUME
    Del bacalla se nÕha aprofitat tot. ?s, sens dubte, el peix m?s apreciat a la cuina catalana, malgrat que no ?s un peix autocton. En aquest llibre hi trobareu un munt de receptes exquisides, molt ben explicades i documentades, pas a pas, dels Pa?sos Catalans, al costat de les que ens han proporcionat els portuguesos i els bascos i dÕaltres pa?sos del m?n on es menja el bacalla. ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • 100 REFRANYS SOBRE EL MENJAR I EL BEURE
    FÀBREGA, JAUME
    L'ORIGEN DELS REFRANYS SOBRE ALIMENTACIÓ MÉS POPULARS AMB UNA RECEPTA CATALANA A CADA CAPÍTOL El refrany és una frase sentenciosa que solem utilitzar en la nostra vida diària per descriure situacions, puntuar converses, etcètera. Els refranys són d'autoria anònima, ja que pertanyen al cabal de la saviesa popular. En aquest llibre, podreu fruir d'unes receptes al·lusives, que r...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,50 €

  • MENJARS I MEMÒRIES DEL GUST
    FÀBREGA, JAUME
    Certament, s'han escrit llibres excel·lents sobre la cuina del País Valencià. Com és lògic, són obres escrites des de dins. En aquestes reflexions pretenem, amb una visió feta des de fora —això sí, amb passió, reflexió i estima—, retornar als elements bàsics de l'alimentació i la cuina dels valencians, tant a través dels productes com dels plats i la seva història, passant per ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    20,00 €