QUESO, EL

QUESO, EL

SU HISTORIA, SU ELABORACION Y UNA SELECCION DE QUESOS ESPAÑOLES

AA.VV

4,00 €
IVA incluido
Editorial:
RUSTIKA EDICIONES
Año de edición:
2018
ISBN:
978-84-9087-146-1
Páginas:
64
Encuadernación:
Rústica
4,00 €
IVA incluido

Artículos relacionados

  • VOLTA A CATALUNYA EN 50 FORMATGES ARTESANS, LA
    CHUECA ABANCO, ANTONI
    Un altra manera de conèixer Catalunya, formatge a formatge, paisatge a paisatge. Els productes artesans són conseqüència de l'espai que els ha vist néixer, i els 50 formatges d'aquesta selecció ens mostren les històries personals que hi ha al darrere de cadascun d'ells i ens conviden a visitar els indrets que envolten les formatgeries. De la Costa Brava a l'Alta Ribagorça, del ...
    Disponibilidad inmediata

    19,90 €

  • QUESO, EL
    Disponibilidad inmediata

    4,00 €

  • MANUAL DEL GOURMET DEL QUESO
    BRIGITTE ENGELMANN, PETER HOLLER
    Sin stock. Disponible en 10 días.

    3,95 €

  • FORMATGES DE CATALUNYA, ELS
    URGELL, ORIOL(COORD.) / CATALUNYA. DEPARTAMENT D'AGRICULTURA, ALIMENTACIÓ I ACCIÓ RURAL
    Aquest llibre comprèn una llista dels formatges del país i alhora s´endinsa també en altres aspectes com la història, la gastronomia, les tècniques d´elaboració, els lactis en general, la dietètica i els productes ecològics. ...
    Sin stock. Disponible en 10 días.

    11,40 €

  • ELS FORMATGES A CATALUNYA
    CANUT BARTRA, ENRIC / NAVARRO, FRANCESC
    Sin stock. Disponible en 10 días.

    33,50 €