CORPORACIONS LOCALS DE CATALUNYA. TEMARI GENERAL 3

CORPORACIONS LOCALS DE CATALUNYA. TEMARI GENERAL 3

EDICIÓ 2017/2018

 

27,00 €
IVA incluido
Editorial:
SIETE 7 EDITORES, S.L.L. ( MAD, S.L. - EDUFORMA )
Año de edición:
2018
ISBN:
978-84-142-1173-1
Páginas:
338
Encuadernación:
Rústica
27,00 €
IVA incluido

Publicació creada per a l'adequada preparació del temari general de les convocatòries d'accés a places de l'escala d'administració general i de l'escala d'administració especial de les Corporacions Locals de Catalunya que es convoquin d'acord amb l'oferta pública d'ocupació. Els temes que s'inclouen en aquest tercer volum s'organitzen en dos blocs temàtics que es corresponen amb els següents continguts:


– Funció Pública i Dret del Treball

– Gestió Pressupostària i Financera. Hisenda Pública


Els temes del primer bloc desenvolupen continguts relacionats amb el personal al servei de l'Administració, el Dret del Treball i el sistema de Seguretat Social.


Per la seva banda, els temes del segon bloc desenvolupen continguts relacionats amb la gestió pública, els pressupostos i hisendes locals, i els tributs i impostos.


La totalitat d'aquests temes s'han desenvolupat amb profunditat i rigor per a què la seva preparació sigui el més completa possible. Els continguts dels mateixos estan actualitzats fins a la data d'edició de la publicació, de forma que inclouen les últimes modificacions jurídiques que els afecten.

Artículos relacionados