ESPÈCIES, LES

ESPÈCIES, LES

CUINA DE LES SENSACIONS

SOLÉ I TORNÉ, DAVID

16,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
2020
Materia
Recetarios
ISBN:
978-84-17116-31-6
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
Colección:
REBOST I CUINA
16,00 €
IVA incluido

Les espécies són captivadores i a voltes quasi sobrenaturals pel do que tenen de poder fer viatjar una persona arreu del món sense que aquesta es mogui de lloc. Són capaces de transformar tot un plat i tot un ápat, són idònies per a transmetre sensacions amagades o noves. Tot plegat, però, sempre amb l ánim de millorar el gust de la cuinada on se les inclou i d aprendre a combinar-les i complementar-les cada dia una mica millor per a trobar l equilibri entre tots els sabors, textures i matisos d un mateix plat, justament el que pretén aquest llibre que teniu a les mans.

Artículos relacionados

  • CONFESIONES DE UN CHEF
    BOURDAIN, ANTHONY
    "En las ya clásicas memorias del chef Anthony Bourdain, éste nos llevó a través de las puertas giratorias de la cocina y puso patas arriba el oficio culinario. Bourdain lo cuenta todo: desde su primera ostra en la Gironda hasta su humilde puesto de friegaplatos en un restaurante de pescado de Provincetown (donde se enganchó al trabajo de chef de por vida); desde los fogones del...
    Disponibilidad inmediata

    24,00 €

  • HOMBRE QUE SUSURRABA A LAS MORCILLAS, EL
    DE JORGE, DAVID
    Robin Food vuelve al ataque. Después de En un paraguayo cabe el Amazonas, llega una nueva guía de lugares, comidas y bebercios para disfrutar como un cochino. No basta con gritar «¡Viva Rusia!» con frecuencia, vestirse de fallera ocasionalmente ni derrochar simpatía a la mínima ocasión; los verdaderos amantes del goce y el disfrute saben que lo que caracteriza a David de Jorge ...
    Disponibilidad inmediata

    24,90 €

  • CURIOSO CASO DE MARY MALLON, EL
    BOURDAIN , ANTHONY
    Un true crime fascinante del chef Anthony Bourdain, centrado en la cocinera que llegó a ser conocida como «la mujer más peligrosa de Estados Unidos». Como tantos irlandeses, Mary Mallon había llegado al Nuevo Mundo huyendo de la hambruna que asolaba su país natal. En una Nueva York dispuesta a convertirse en la mayor metrópolis mundial, trabajó noche y día en espacios insalubre...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

  • UNA ÒPERA GASTRONÒMICA
    CASANOVAS ANGUERA, MARC
    Qui va ser Ramon Cabau? Per què s’està esborrant l’empremta d’un dels personatges més singulars de la història de la cuina catalana? I potser la pregunta més dolorosa i, tanmateix, més pertinent: quin patiment insuportable el va empènyer al suïcidi al bell mig del mercat de la Boqueria, que tant estimava? Parlar de Cabau és descriure algú capaç de turbinar la gastronomia catala...
    Disponibilidad inmediata

    22,95 €

  • ESTO ES CIENCIA Y COCINA
    WUTH, HEINZ
    ¿Cuándo se debe añadir sal a las legumbres? ¿Y a la carne? ¿El limón cocina el pescado? ¿Y como evitar efectivamente la oxidación del aguacate o palta? Descubre la ciencia detrás de la cocina y descubre los consejos y secretos para cocinar como un profesional con Esto es ciencia y cocina. Con este libro, Heinz Wuth utiliza ejemplos cotidianos, explicaciones sencillas e ilustrac...
    Disponibilidad inmediata

    41,90 €

  • HISTORIAS DE LA HISTORIA DEL CAFÉ
    ALMODÓVAR, MIGUEL ÁNGEL / MENÉNDEZ, OLGA
    «Historias de la historia del café» es una propuesta de viaje narrativo a través de la historia e intrahistoria de la bebida más consumida del mundo, a excepción, claro, del agua, que no obstante solo la aventaja por muy poco. Un periplo que recorrerá desde sus misteriosos orígenes africanos, llenos de misticismo y leyenda, hasta el siglo XXI, cuando una taza de café en forma d...
    Disponibilidad inmediata

    19,95 €

Otros libros del autor

  • SALSES I SALSETES FREDES TRADICIONALS CATALANES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    17,00 €

  • HERBES AROMATIQUES, LES. CUINA DELS PERFUMS
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    En aquest llibre hi trobaras les vint-i-quatre herbes aromatiques mes utilitzades en la nostra cuina. De cada planta seÕn descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentaries i dÕaltres usos. Tambe hi trobaras per a cadascuna tres receptes practiques, originals per treureÕn profit, es a dir, un total de setanta-dues propostes. Treu-li el millor partit als teus plats amb...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • CUINTES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Cuintes, acrònim de cuines i contes, conté un conjunt de textos de diferents textures i sabors, que tenen com a nexe el fet que giren entorn de la cuina i els aliments. Hi trobareu la declaració d'un jubilat detingut per desordre públic; la narració d'un regal original que consisteix en viure unes càrregues policials des del mateix nucli d'una manifestació moguda; el tast d'un...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    15,90 €

  • PICADES
    SOLE I TORNE, DAVID
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    18,00 €