ESPÈCIES, LES

ESPÈCIES, LES

CUINA DE LES SENSACIONS

SOLÉ I TORNÉ, DAVID

16,00 €
IVA incluido
Editorial:
FARELL EDITORS I DISSENYADORS
Año de edición:
2020
Materia
Recetarios
ISBN:
978-84-17116-31-6
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
Colección:
REBOST I CUINA
16,00 €
IVA incluido

Les espécies són captivadores i a voltes quasi sobrenaturals pel do que tenen de poder fer viatjar una persona arreu del món sense que aquesta es mogui de lloc. Són capaces de transformar tot un plat i tot un ápat, són idònies per a transmetre sensacions amagades o noves. Tot plegat, però, sempre amb l ánim de millorar el gust de la cuinada on se les inclou i d aprendre a combinar-les i complementar-les cada dia una mica millor per a trobar l equilibri entre tots els sabors, textures i matisos d un mateix plat, justament el que pretén aquest llibre que teniu a les mans.

Artículos relacionados

  • BARES DE ESPAÑA
    SÁNCHEZ MAGRO, ANDRÉS
    Para entender España desde la barra de un bar Este libro no es una guía ni un catálogo de bares, sino un recorrido vivo, comido y bebido por todas y cada una de las provincias españolas. Cada marca tabernista ha sido visitada, vinos y cervezas trasegados, buscando el bocado de felicidad y la charla con el tabernero. Porque en sus barras no solo se despachan bebidas, también his...
    Disponibilidad inmediata

    25,00 €

  • OLLA ESPAÑOLA, LA
    ROMERO DE SOLÍS, IGNACIO
    Entre el último tercio del siglo XVII y los dos primeros del XX, centenares de viajeros foráneos visitaron España para dejar constancia de su experiencia, volcada en libros que tuvieron amplia difusión en el extranjero y, sólo mucho más tarde, dentro de nuestras fronteras, conformando un imaginario donde conviven los juicios ponderados y las impresiones tópicas o trasnochadas. ...
    Disponibilidad inmediata

    40,00 €

  • A CADASCÚ, ALLÒ QUE LI PERTOCA
    RIERA MELIS, ANTONI
    El present llibre recull dotze textos sobre la història de l’alimentació a l’edat mitjana escrits per Antoni Riera, pioner a la península Ibèrica en aquest camp de recerca. Els textos permeten copsar com l’alimentació reflecteix els eixos articuladors amb què la societat afronta els reptes de la realitat i l’evolució econòmica i política. Així s&...
    Disponibilidad inmediata

    30,00 €

  • ALMAZARA DE CATÓN, LA
    FONTÁN BARREIRO, RAFAEL
    En La almazara de Catón, Rafael Fontán nos propone un recorrido por los textos griegos y latinos que hablan sobre el cultivo del olivo y la fabricación del aceite: obras de Teofrastro, Virgilio, Plínio el Viejo, Catón, Columela y Paladio, ejemplos de literatura sobre esta cultura ancestral. Porque agricultura es cultura y el aceite, al igual que el trigo y el vino, forma parte ...
    Disponibilidad inmediata

    18,50 €

  • MANUAL PRACTICO DE COCINA NEGRA Y CRIMINAL
    CLAVE, MONTSE
    Manual práctico de cocina Negra y Criminal de Montse Clavé es un compendio de libros, platos y bebidas con el que descubrir toda una serie de autores, libros y recetas negrocriminales; una original manera de ahondar en las lecturas del género, que servirá para armar completos y sugerentes menús con los que organizar sesiones literario-gastronómicas. Un selecto manual que nos ac...
    Disponibilidad inmediata

    21,90 €

  • ADMIRABLES
    GONZÁLEZ TURMO, ISABEL
    Admirables son quienes pueblan los treinta y nueve relatos que constituyen este volumen. Distintas edades, procedencias, intereses, oficios, personas muy distintas, pero todas ellas enlazadas por su pasión en su tarea por la comida. Admirables son también el respeto, la generosidad, la búsqueda, el tino, la constancia, la resistencia, el cuidado, la fineza con que acometen esa ...
    Disponibilidad inmediata

    15,00 €

Otros libros del autor

  • HERBES AROMATIQUES, LES. CUINA DELS PERFUMS
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    En aquest llibre hi trobaras les vint-i-quatre herbes aromatiques mes utilitzades en la nostra cuina. De cada planta seÕn descriu els seus sabors, les seves aplicacions alimentaries i dÕaltres usos. Tambe hi trobaras per a cadascuna tres receptes practiques, originals per treureÕn profit, es a dir, un total de setanta-dues propostes. Treu-li el millor partit als teus plats amb...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

  • SALSES I SALSETES FREDES TRADICIONALS CATALANES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Disponibilidad inmediata

    17,00 €

  • CUINTES
    SOLÉ I TORNÉ, DAVID
    Cuintes, acrònim de cuines i contes, conté un conjunt de textos de diferents textures i sabors, que tenen com a nexe el fet que giren entorn de la cuina i els aliments. Hi trobareu la declaració d'un jubilat detingut per desordre públic; la narració d'un regal original que consisteix en viure unes càrregues policials des del mateix nucli d'una manifestació moguda; el tast d'un...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    15,90 €

  • PICADES
    SOLE I TORNE, DAVID
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    18,00 €