CUINA DEL DELTA DE L’EBRE, LA

CUINA DEL DELTA DE L’EBRE, LA

ASSOCIACIÓ LOCAL DE LA DONA DE LA CAVA

20,00 €
IVA inclòs
Editorial:
ONADA EDICIONS
Any d'edició:
2012
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-15221-41-8
Pàgines:
84
Enquadernació:
Cartoné
20,00 €
IVA inclòs

La cuina del Delta de l'Ebre no és només un receptari dels plats elaborats en cadascuna de les cases de les autores, totes elles membres de l'Associació Local de la Dona de la Cava, sinó que és un recull d'alguns dels plats que amb petites variacions i formes es cuinen en tot l'àmbit territorial del Delta.

Tanmateix, aquest treball tan meritori pretén anar més enllà i retratar, alhora, un temps i un lloc concret. Com és sabut, la cuina no s'associa únicament a uns ingredients —en el cas que ens ocupa abundants, diversos i excel·lents— barrejats i elaborats amb més o menys encert, sinó que, com deia Josep Pla, és “el paisatge posat a la cassola”; i el paisatge a la vegada esdevé una amalgama de factors naturals modelats i transformats per l'acció dels pobles.

Cadascun dels ingredients emprats té darrere un sistema de producció o de recol·lecció, una manera de fer, unes vivències comunes, una història de la gent, de la societat on es produeix. D'aquesta manera, el patrimoni gastronòmic constitueix un dels indicadors identitaris més precisos de les col·lectivitats.
Et convidem, doncs, a iniciar un viatge culinari per una terra tan extraordinària com sovint oblidada.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • CUINA CATALANA
    SIERRA, BORJA / GÓMEZ, ÓSCAR
    Disponibilitat immediata

    59,00 €

  • KETO FLEXIBLE
    GARAT, LAURA (@KETO_CON_LAURA)
    En Keto flexible tienes recetas para el día a día, para preparar en tu casa, para el trabajo, así como sugerencias para cuando vayas a restaurantes y a casa de amigos. ¡BÁSICOS, APERITIVOS, ENTRANTES, PRINCIPALES Y POSTRES A LOS QUE NO PODRÁS RESISTIRTE! Este es libro que estabas esperando de la autora de recetas keto por excelencia en España en el que reúne 101 nuevas y atrac...
    Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • TU SALUD EMPIEZA EN LA COCINA
    PROCELL, PAOLA
    ¿Sientes que vives en una vorágine de estrés, con falta de energía y antojos constantes? ¿Sufres enfermedades crónicas y quieres saber cómo nutrirte para sentirte mejor? Tu salud empieza en la cocina: practica la dieta antiinflamatoria.Cada vez se habla más de los procesos de inflamación, es decir, la respuesta del sistema inmune a un daño en el organismo, como base de las prin...
    Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • COCINEMOS JUNTOS
    BOTANA, MARU
    Disponibilitat immediata

    29,00 €

  • 500 ZUMOS Y BATIDOS
    WATSON, CHRISTINE
    * Repleto de una gran variedad de frutas y sabores, este compendio combina nuevas ideas para zumos y refrescos, con numerosos consejos para sazonar, espesar y endulzar sus bebidas. * Una gran variedad de los combinados preferidos de todos los tiempos. * Desde desayunos saciantes a caprichos veraniegos, con datos sobre utensilios, técnicas, ingredientes y sugerencias para divers...
    Disponibilitat immediata

    10,00 €

Altres llibres de l'autor

  • CUINA DELS ARROSSOS DEL DELTA DE L'EBRE, LA
    ASSOCIACIÓ LOCAL DE LA DONA DE LA CAVA
    L?arròs és un digne representant de la cuina del Delta de l?Ebre. Undelta que emmarca un paisatge arrosser que n?esdevé un dels elementsidentitaris més identificatius. El llibre que el lector té a les mans ensvol oferir una mirada antropològica de la cuina d?un producte que lesautores presenten com un veritable plaer per als sentits. Així, el reportatgefotogràfic que acompanya ...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    20,00 €