CUINA DELS ARROSSOS DEL DELTA DE L'EBRE, LA

CUINA DELS ARROSSOS DEL DELTA DE L'EBRE, LA

ASSOCIACIÓ LOCAL DE LA DONA DE LA CAVA

20,00 €
IVA inclòs
Editorial:
ONADA EDICIONS
Any d'edició:
2016
Matèria
Cuina d'autor
ISBN:
978-84-16505-16-6
Pàgines:
84
Enquadernació:
Rústica
Col·lecció:
TECA, LA
20,00 €
IVA inclòs

L?arròs és un digne representant de la cuina del Delta de l?Ebre. Un
delta que emmarca un paisatge arrosser que n?esdevé un dels elements
identitaris més identificatius. El llibre que el lector té a les mans ens
vol oferir una mirada antropològica de la cuina d?un producte que les
autores presenten com un veritable plaer per als sentits. Així, el reportatge
fotogràfic que acompanya el receptari ens mostra un ecosistema molt
peculiar condicionat per les variacions estacionals d?un conreu arrelat a
la idiosincràsia del territori.
L?Associació Local de la Dona de la Cava, des de l?epicentre del delta, ens
proposa un viatge culinari que va més enllà de l?elaboració d?un conjunt
de plats tradicionals. Les autores ens conviden a gaudir de la cuina
tot obrint-nos les portes de les seues cases, mostrant-nos el conreu i la
recol·lecció del producte, endinsant-nos en la ritualitat d?una cuina entre
la rutina quotidiana i la festa. De la mà de les sàvies cuineres de la Cava,
el delta s?erigeix en un veritable paradís de la cuina de l?arròs.

Articles relacionats

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sense estoc, consultar termini entrega

    16,00 €

  • COCINEMOS JUNTOS
    BOTANA, MARU
    Disponibilitat immediata

    29,00 €

  • TU SALUD EMPIEZA EN LA COCINA
    PROCELL, PAOLA
    ¿Sientes que vives en una vorágine de estrés, con falta de energía y antojos constantes? ¿Sufres enfermedades crónicas y quieres saber cómo nutrirte para sentirte mejor? Tu salud empieza en la cocina: practica la dieta antiinflamatoria.Cada vez se habla más de los procesos de inflamación, es decir, la respuesta del sistema inmune a un daño en el organismo, como base de las prin...
    Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • 500 ZUMOS Y BATIDOS
    WATSON, CHRISTINE
    * Repleto de una gran variedad de frutas y sabores, este compendio combina nuevas ideas para zumos y refrescos, con numerosos consejos para sazonar, espesar y endulzar sus bebidas. * Una gran variedad de los combinados preferidos de todos los tiempos. * Desde desayunos saciantes a caprichos veraniegos, con datos sobre utensilios, técnicas, ingredientes y sugerencias para divers...
    Disponibilitat immediata

    10,00 €

  • 500 APERITIVOS
    BLAKE, SUSANNAH
    * Un compendio de aperitivos que ofrece recetas sencillas y fáciles de preparar. * Aperitivos para cada ocasión: elegantes canapés para servir en un cóctel, divertidas porciones de pizza para fiestas infantiles, entrantes sofisticados para antes de la cena o bocados saludables bajos en calorías para las veladas nocturnas. * Una enorme variedad de ideas para preparar aperitivos:...
    Disponibilitat immediata

    10,00 €

  • 500 ENSALADAS
    BLAKE, SUSANNAH
    Una amplia y tentadora colección de ensaladas tibias y frías perfecta para cualquier ocasión, ya sea para un almuerzo ligero, un plato completo o guarnición. Las deliciosas recetas combinan maravillosos sabores como los de la mozzarella, el tomate y la albahaca en la ensalada caprese; o los del chile, la menta y el ajo en ensalada de buey con albahaca tailandesa. 500 recetas cl...
    Disponibilitat immediata

    10,00 €

Altres llibres de l'autor

  • CUINA DEL DELTA DE L’EBRE, LA
    ASSOCIACIÓ LOCAL DE LA DONA DE LA CAVA
    La cuina del Delta de l'Ebre no és només un receptari dels plats elaborats en cadascuna de les cases de les autores, totes elles membres de l'Associació Local de la Dona de la Cava, sinó que és un recull d'alguns dels plats que amb petites variacions i formes es cuinen en tot l'àmbit territorial del Delta. Tanmateix, aquest treball tan meritori pretén anar més enllà i retratar...
    Sense estoc, consultar termini entrega

    20,00 €