CUINES DE BARCELONA

CUINES DE BARCELONA

EL LABORATORI DOMÈSTIC DE LA CIUTAT MODERNA (1859-1976)

SEGURA SORIANO, ISABEL

24,00 €
IVA incluido
Editorial:
COMANEGRA, S.L. EDITORIAL
Año de edición:
2018
Materia
Cocina de autor
ISBN:
978-84-17188-18-4
Páginas:
210
Encuadernación:
Rústica
Colección:
EMOCIONS
24,00 €
IVA incluido

Aquest llibre repassa com s’ha pensat a Barcelona la cuina com a espai domèstic (sovint anomenat laboratori pels mateixos autors que la tracten) des d’Ildefons i Clotilde Cerdà fins al tardofranquisme. Analitza l’evolució estètica de la publicitat i els seus missatges més remarcables, com ara el «Moulinex libera a la mujer» que va fer estralls durant els anys seixanta del segle XX.

Artículos relacionados

  • CUINA MES EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA, LA
    FABREGA, JAUME
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    16,00 €

  • ENSALADAS COMPLETAS
    EZEKIEL, EMILY
    ¿Quién dijo que las ensaladas son aburridas Sin duda, alguien que no conocía este libro. En él, hallarás platos divididos por estaciones, con los mejores productos de temporada para preparar comidas deliciosas, saciante y espectaculares. Descubre un colorido abanico de ensaladas para comer como plato único, acompañamiento e ¡incluso postre!, con opciones veganas y consejos de c...
    Disponibilidad inmediata

    29,95 €

  • RECETAS ASIATICAS EN UN PIS PAS
    VV. AA.
    Te presentamos 100 recetas, llegadas directamente de Asia, ¡para realizar en un plis plas! ¿Te apetece demostrar tu creatividad culinaria, pero no tienes tiempo para descifrar recetas con 25 líneas de texto ¿Te encantaría saborear un buen ramen o un pho reconstituyente, pero no tienes ni idea de cómo prepararlos ¿Sueñas con una velada asiática, pero la idea de pasarte más de 30...
    Disponibilidad inmediata

    22,90 €

  • CUINA DE LLEIDA, LA VALL D´ARAN I LA FRANJA, LA
    FABREGA, JAUME
    Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza per lautenticitat, lús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, o...
    Disponibilidad inmediata

    23,00 €

  • RECEPTES DEL MOTEL EMPORDÀ, LES
    SUBIRÓS JORDÀ, JAUME
    El Motel Empordà va ser fundat el 1961 a Figueres per Josep Mercader. A partir dels productes locals i de temporada, amb imaginació, intel·ligència i sensibilitat, Mercader portà el Motel als nivells més alts de la cuina catalana. La seva visió combinava innovació i tradició sense perdre’n l’essència ni la identitat. Aquest receptari, preparat per Jaume Subirós, presenta una à...
    Disponibilidad inmediata

    20,00 €

  • CUINA FÀCIL I SALUDABLE (CATALÀ)
    Presentem un nou títol de la col·lecció Tu Pots, de promoció de la vida autònoma. Són llibres que s?adrecen especialment a un públic que per motius personals, familiars o socials no ha adquirit, o està en procés de fer-ho, els coneixements necessaris per assumir responsabilitats i superar situacions quotidianes. El llibre que tens a les teves mans t?ofereix receptes saludabl...
    Disponibilidad inmediata

    16,00 €

Otros libros del autor

  • EN EL LLINDAR. MONTSERRAT VIDAL-BARRAQUER I FLAQUER
    SEGURA SORIANO, ISABEL
    Aquest llibre presenta la investigació feta per l'Institut Català de les Dones, que s'endinsa en l'obrade Montserrat Vidal-Barraquer i Flaquer, a través del fons fotogràfic de l'autora conservat a l'ArxiuNacional de Catalunya, i que abasta més de 22.000 negatius, gairebé 10.000 positius i lesdiapositives en color. Una obra el valor de la qual resideix en la qualitat documental ...
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    20,00 €

  • BARCELONA FEMINISTA 1975-1988
    SEGURA SORIANO, ISABEL
    Sin stock - Consultar plazo de entrega

    19,90 €